Miss Hadašová je podle svých slov maminkou na plný úvazek a se svými holčičkami tráví prakticky všechen svůj čas. Česká Miss z roku 2007 je tak více k vidění na dětském hřišti než před objektivy fotoaparátů.

Být maminkou je složité, protože žena obvykle musí všechno obstarat sama. Lucie sama přiznává, že je matkou a ženou v domácnosti na plný úvazek, s péčí o potomky jí nepomáhá ani chůva ani uklízečka. Její manžel, hokejista Bednář, jí s dětmi v sezoně také moc nepomůže, protože se musí soustředit na zápasy. Miss si ale bravurně poradila a vzala si své holčičky do práce s sebou!

Mladší Vanessa se ale podívala na molo pouze z bezpečí maminčiny náruče. Podle slov Lucie je holčička hodně plačtivá a potřebuje maminčinu neustálou péči. Starší Denisa si však také oblékla přehlídkové plavky a šla si vyzkoušet, jaké to je být modelkou!

Na sobotní přehlídce plavek tak kromě Lucie předváděla i její pětiletá dcera Denisa. Určitě už za svůj život stihla od maminky mnohé odkoukat a nyní dostala příležitost svoje poznatky zúročit v praxi.

Zda se jednou Denisa vydá v maminčiných stopách, to se teprve ukáže. Teď může každý sám posoudit, jestli je malá slečna už dost stará na to, aby se před objektivy fotoaparátů takhle odhalovala.

A co na to vlastně říká tatínek obou holčiček Jaroslav Bednář? Ten má pravděpodobně dost starostí s hokejovým Mountfieldem, který je momentálně v extralize třetí za Libercem a Spartou.

 

Fotogalerie
5 fotografií