A nejen to se dělo při udílení prestižních oceněních. Mezi předávajícími dvanácti kategorií se blýskl i herec Lukáš Pavlásek, který z fleku zarappoval zřejmě svůj nový singl s názvem Zahraniční zpěvačka. Maruška Doležalová s Jakubem Kohákem se domluvili na společném štrikování čepice přímo pro Jakuba. Nechyběla ani moderátorská esa rádia Evropy 2 Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Ti předávali cenu Objevu roku zpěvákovi Sebastianovi, který na oplátku Leošovi zazpíval speciální verzi svého hitu Toulavá.

 

Během show se nezapomnělo ani na lásku. Nejprve byl nabídnut k možnosti seznámení Tomáš Zástěra, poté se přiznal známý herec, zpěvák a youtuber Petr Lexa, že je volný a že by bral nějakou pěknou hnědovláskou.

 

Co se týká ocenění, tak na domácí scéně nejvíce zabodovala skupina Slza, která získala umělecké sošky za domácí kapelu, domácí písničku, Unplugged a završila to i absolutním vítězem. Domácím zpěvákem se stal Xindl X, zpěvačkou Barbora Poláková a objevem roku nadaný Sebastian. Ze zahraničních interpretů ovládla ceny Adele, Ed Sheeran a kapela Maroon 5.

Veškeré dění mohli fanoušci sledovat a komentovat kromě Facebooku i na Instagramu a Twitteru rádia Evropy 2 přes hashtag #e2ceny.

 

Celkové výsledky naleznete zde: https://www.evropa2.cz/hudebni-ceny