Moderátor Top Staru v pondělí boural se svým vozem v Praze. Vzhledem k tomu, že mu nebylo po střetu dobře, odvezli ho záchranáři na vyšetření do nemocnice. „Měli podezření na otřes mozku a utrženou slezinu, ale to nakonec důkladná vyšetření vyloučila,“ řekl Petr kolegům z Primy.

„Měl jsem v pondělí večer hrát Cyrana v Divadle Radka Brzobohatého, a protože nemám alternaci, nechal jsem se na vlastní riziko propustit z nemocnice a představení jsem odehrál,“ svěřil se Petr kolegům. Druhý den nejenže moderoval Top Star, ale ještě natáčel seriál Přístav.

„Petr nás o havárii hned informoval. Nabízeli jsme mu náhradní termín nebo pozdější nástup na natáčení. Petr nás ale ujistil, že se cítí v pořádku a své obrazy natočí,“ řekl Blesku zdroj ze štábu Přístavu s tím, že před kamerou si Vágner sundaval fixační límec.

„Opravdu se cítím dobře a nic mi není! Fixační límec nosím, to je pravda...,“ svěřil se včera odpoledne Vágner Blesku. „Důležité je, že se nikomu při té nehodě nic nestalo! Podruhé jsem se narodil a odteď si ještě více vážím svého zdraví,“ dodal Vágner, který boural přesně v den svého svátku.

Fotogalerie
4 fotografie