Podle Michala se rozchod nekonal po žádné hádce, ale jednalo se logické vyústění situace. Prostě to prý dál nešlo, byť v tom ani z jedné strany nebyl nikdo jiný. Stejně jako Lucie ale sporťák časopisu Exkluziv neřekl, v čem byl ve skutečnosti problém. „Je pravda, že jsme na to šli docela rychle a vzhledem k vývoji vztahu se ukázalo, že to správné asi nebylo,“ řekl jen poněkud vyhýbavě Hrdlička, který nicméně poukázal na to, že ze vtahu vzešlo přece něco úžasného – jejich dcera Linda.

Podle sporťáka, který přiznává, že to občas s péčí o svůj vzhled přehání, nebylo ze začátku jednoduché se s Lucií na péči o Lindu domluvit. „Ono to nikdy není jednoduché, obzvlášť když jste krátce po rozchodu a emoce jsou na obou stranách. Nakonec jsme se ale dohodli,“ tvrdí Michal. K soudu, který se měl kvůli malé Lindě konat, prý nakonec nedošlo. Díky dohodě s Lucií Borhyovou prý nebyl potřeba.

Domluva o dceři

Ani Lucie, ani Michal na fotkách nikdy neukazují tvář malé Lindy. Hrdlička přiznává, že jde o dohodu s matkou jeho dcery, ale zároveň naznačuje, že kdyby to bylo na něm, tak by svou dceru veřejně ukazoval rád. „Já to respektuju, i když na to nemám vyhraněný názor. Ve světě se podoba dětí slavných rodičů ukazuje,“ myslí si Hrdlička, který už ale neupřesňuje, zda tím slavným rodičem myslí Lucii nebo i sám sebe.

„Na druhou stranu chápu, že dítě má rozhodnout samo, jestli chce být vidět, nebo ne. Zatím o tom malá nemá ani páru, ale kdo ví, třeba ji to bude obtěžovat,“ tvrdí Hrdlička, který následně v rozhovoru pro Exkluziv naznačuje, že on sám slávou trochu trpí. „Sice jsem vždycky chtěl něco dokázat, být známý a vyčuhovat z davu, jenže když se mi to podařilo, tak se mi to zase nelíbí,“ uzavírá sporťák, který má podle svých slov zcela poničený mediální obraz. Na jeho vylepšení zjevně usilovně pracuje, jak dokládají i polonahé fotky z posilovny, kterými zásobuje sociální sítě.

VŠE O VZTAHU I ROZCHODU LUCIE BORHYOVÉ S MICHALEM HRDLIČKOU ČTĚTE >>> ZDE!!!