Jaroslava Obermaierová vzala svého nemocného syna na tiskovou konferenci k otevření hereckého muzea v Ratibořicích. Bylo vidět, že Jarda je nadšený, že se setkal s hvězdnými tvářemi jako Pavlem Trávníčkem, Reginou Rázlovou, Evou Hruškovou či Martinem Dejdarem.

Největší radost mu ale udělala přítomnost herečky Miluše Bittnerové, která je rodinnou přítelkyní. Na uvítanou se s Jardou políbili.

Jarda po celý večer olíbával i svou mámu. Je totiž jejím největším fanouškem a svou lásku k ní jí dává dostatečně najevo. I ona mu jeho polibky na tvář neustále oplácela.

Obermaierová byla na výchovu Jaroslava sama. Její jediný manžel, se kterým se rozvedla krátce po narození syna, se o něj vůbec nezajímal. Ač měla za mlada spoustu nápadníků, zamilovala se do taxikáře a alkoholika, kterého pak musela ještě živit. O alimentech od něj si tak mohla nechat jen zdát. Od té doby na muže zanevřela a žije sama jen se synem.

Přála by mu, aby si našel nějakou přítelkyni, se kterou by mohl žít a která by se o něj postarala, zatím se však nedaří. „Musím hodně pracovat, z osmitisícového důchodu bych rozhodně nevyžila. Zase musíte chápat, že je to moje dítě, nenechala bych ho na holičkách. Ale samozřejmě bych už chtěla žít jako jiní obyčejní důchodci,“ přiznala Jaroslava před čtyřmi lety.

Fotogalerie
9 fotografií