Anna K. je oblíbená česká zpěvačka, která za svoji kariéru posbírala už mnohá ocenění a do myslí fanoušků se zapsala díky svým chytlavým songům, které zná každý. Její život však nebyl vždy růžový. Před pěti lety si zpěvačka sáhla na dno. Léčila se totiž z rakoviny prsu, naštěstí se ale vyléčila a svůj život vrátila do starých kolejí. „I když už to jako dřív nebude, ty koleje už jsou přece jen trochu opotřebované. Takže se snažím – a teď strašně lžu – dávat na sebe větší pozor, nenakládat si tolik...“ uvedla zpěvačka v časopise Téma.

Tento slib se jí ale moc nedaří plnit. Loni si kvůli špatné technice při jízdě na běžkách přivodila zánět šlach, rok předtím si při lyžování přetrhla lýtkový sval a ještě rok předtím ji kamarád nakazil pásovým oparem, takže skončila v nemocnici. V létě si navíc při pádu sedřela obličej i s kusem obočí. „Omdlela jsem po koncertě. Nic si nepamatuju. Prý jsem se sesunula u auta při odjezdu. Bohužel přímo na obličej. K tomu těžký otřes mozku, který způsobí totální okno,“ uvedla.

Navíc v životě už přišla o mnoho milovaných lidí, po kterých se jí stále stýská. V devatenácti letech jí umřela maminka, pak nevlastní sestra, babička, milovaná tchyně nebo tatínek. „Bohužel, když mám mluvit o svém životě, nechci říct, že tam nebylo nic hezkého, ale ty zlé věci fakt celkem zatím převažují. Jedna kamarádka mi dokonce řekla, že mám v sobě nějaký magnet, kterým přitahuju temnotu,“ svěřila se Anna K.

I tak ale oblíbená zpěvačka zůstává pozitivní a snaží se každou chvíli prožívat naplno a věnuje se své práci, kterou miluje, protože skrze ni je spojená se svými fanoušky, kterým svou hudbou dělá určitě nesmírnou radost.

Fotogalerie
9 fotografií