Jednu chvíli Slováček toká s vlastní ženou a vypadá to, že chce své manželství znovu postavit na nohy, a o necelý den později si klidně udělá rande s milenkou Lucií Gelemovou (33).

Zdálo se, že Felix už seká dobrotu. Poslední týdny hodně pracoval a 30. prosince dokonce pozval Dádu na večeři při svíčkách. „Pan Slováček vybíral chutná sousta ze svého talíře a krmil Dádu,“ prozradil Blesku jeden z hostů vyhlášené restaurace na pražské Floře.

Seděl tak blízko, že dokonce zaslechl, jak Felix s manželkou plánuje velkolepou oslavu jejích dubnových kulatin. To už ale v hlavě spřádal výlet s milenkou.

Dáda mohutné oslavy moc nemiluje, a tak souhlasila s tím, že Felix odjede přivítat nový rok k přátelům. Los padl na Petra Jandu (73), který muzikanta pozval do svého penzionu Nivy blízko Luhačovic.

Zatímco rocker s sebou vzal spořádaně ženu Alici a děti, Felix si hned za rohem rodinné vršovické vily naložil do auta Gelemovou. To vše před očima dalšího rodinného kamaráda, australského podnikatele Petra Vítka (69).

Fotogalerie
10 fotografií