„Spojení funguje a není to můj imitátor,“ pozdravil Boučka Zeman. „To mi chcete říct, že skutečně mluvíme s panem Milošem Zemanem, prezidentem České republiky?“ zeptal se Libor. „To není tak úplně jisté, já mám doposud tři imitátory a není vyloučené, že mluvíte se čtvrtým,“ řekl vážným hlasem Zeman.

V rozhovoru pak prezident prozradil, jak bude vypadat jeho Štědrý den. „Úplně stejně jako každý jiný. Do Lán se sjede celá rodina. Žena, tchyně, dvě děti a já. Budou se rozbalovat dárky a dcera Kačenka, která je tím pověřena už od devíti let, bude hlásit jména obdarovaných,“ prozradil Zeman.

„Pokud jde o jídlo, tak my jsme konzervativní. Ke kapru bramborový salát s majonézou, vinná klobása může být další den opět s bramborovým salátem. A abychom se ho nepřejedli, sklenička dobrého vína, piva a hlavně pohoda,“ pokračoval v popisu vánočních svátků ve své rodině prezident.

Odpověděl také na otázku, jestli se dívá na pohádky. „Mno, pane Boučku, já jsem se samozřejmě hrozně rád díval na pohádky, když jsem byl malý. Nyní jsem dospělý a ještě jsem nedospěl do regrese stadia infantility, abych se opět díval na pohádky. Když mi zavoláte za deset let, tak už to možná bude pravda,“ rozloučil se prezident.

 

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček na svých blízkých a přítelkyni nešetří! Co najdou pod stromkem? Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
6 fotografií