Lucie Vondráčková už nějaký pátek žije v Kanadě se svým manželem a hokejistou Tomášem Plekancem. Zatímco u nás to nevypadá na sněhové závěje ani náhodou, v Kanadě je to jiné kafe.  „Bývá tam i minus 40 stupňů až dva měsíce, vloni byla zima hodně drsná, to je fakt. Ale už jsme si zvykli na velmi studený odchov. Často nám mrznou úsměvy,“ uvedla zpěvačka v rozhovoru pro Haló noviny.

 

V chladných zimních večerech ji však může hřát milující manžel a dva skvělí synové. Lucie si v rozhovoru vzpomněla také na svoji kolegyni zpěvačku Moniku Absolonovou. „S Monikou se známe dlouho. Ráda jsem ji brala do Marmelády jako hosta. Je fajn, že má zdravého kluka,“ uvedla.

A jaké plány chystá na rok 2016? „O mnoho častěji tu zatím logicky nebudu, ale budu točit nový klip na písničku Solnej sloup a připravovat letní akustické turné s kapelou Vokobere,“ uvedla zpěvačka s tím, že je ale v první řadě herečka a hrát v divadle a natáčet je pro ni nutností, bez které by nemohla být.

Zamyslela se také nad tím, jaký bude život za tři sta let. „Bůh ví, jestli tu ještě budem. Chováme se ke všemu kolem tak zoufale bezohledně, že by se, myslím, planetě bez nás dost ulevilo,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Proč jsem letos přijela na Slavíka? Kvůli Gottovi! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
16 fotografií