Srdce se jí doslova zastavilo, když se poněkolikáté snažila dovolat synovi, který ne a ne přijít ze školy. Strach, který pochopí jen matka. „Zrovna jsem zažila hrozně velký trauma. Poprvé v životě jsem dvě hodiny postrádala svého syna!“ svěřila Remundová Blesku.

Syn jel prý ze školy, ale domů v obvyklý čas nedorazil. „A nefungoval mu telefon, nemohla jsem se mu vůbec dovolat!“ popisuje Sabina chvíle, kdy se jí i její maminky Ivy zmocňovala panika. Jaká úleva to byla, když se po dvou hodinách nervů objevil ve dveřích. „Byl uvězněný i s ostatními v autobuse, kterému nešly otevřít dveře. A neměl se mi jak ozvat,“ popsala Remundová, co se vlastně přihodilo.

Všem spadl kámen ze srdce, byly rády, že není nutné řešit věci dál i s policií a jejím programem Dítě v ohrožení. Ten o pohřešovaných dětech s velkým úspěchem informuje všemi dostupnými kanály už od roku 2010.

„O to větší mám obdiv k pánům policistům profesionálům, kteří v podobných případech zasáhnou. Rezonovalo to ve mně ještě tady,“ vyprávěla na slavnostním představení nové řady oblíbeného krimiseriálu Případy 1. oddělení, v nichž opět hraje neoblomnou státní zástupkyni Annu Švihlíkovou. „Díkybohu jsme se obešli bez pomoci policie, ale chvíle podobné nejistoty už nechci nikdy zažít!“

Fotogalerie
6 fotografií