Mistr Karel Gott dorazil do Státní opery na vyhlášení Českého slavíka 2015. A ocenění Český slavík v kategorii zpěváků si opravdu odnesl. A k tomu ještě navíc titul Absolutního slavíka a Platinového slavíka.

„Jsem tady jen na skok. Mám rád ty chvíle napětí, než se vyhlásí vítěz, to mě nikdy neomrzí. A tak jsem si řekl, že ani tentokrát nesmím chybět. Proč se připravovat o ty chvíle radosti?“ započal dojemnou řeč Mistr Karel Gott.

„Říkal jsem si, co kdyby to náhodou dopadlo? A vidíte... Ono to dopadlo,“ pokračoval. Jeho děkovnou řeč provázelo standing ovation jeho kolegů v hledišti a hlavně myšlenky jeho fanoušků, kteří v tu chvíli seděli doma u televize.

„Vaše přízeň byla pro mě největší léčbou nebo infuzí. Děkuji za to. Jsem rád, že tato moje vycházka je ošperkovaná touto nádhernou cenou. Jsem rád, že vás vidím. Vypadalo to chvílema, že nepřijdu. Už jsem si chvílema myslel, že mi nezbyde nic jiného než zlatý bažant. Slibuju, že když všechno dobře dopadne, že se zdržím déle,“ zavtipkoval na závěr Mistr a Státní operou se rozlehl obrovský aplaus i smích.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Už jsem myslel, že mi zbyde jen zlatý bažant. Repro TV Nova



Fotogalerie
25 fotografií