Nejenom že si dělá "selfíčka" se slavnými a přidává je na sociální sítě, ale některé si dokonce platí! Tak tomu bylo v případě společného snímku s tenistkou, která se o víkendu zásadně přičinila o další Fed Cup pro Česko, tedy Karolínou Plíškovou. Ta společně s Barborou Strýcovou v závěrečné čtyřhře získala rozhodující bod.

Půvabnou Karolínu Hrdlička odchytil na slavnostní večeři, která se konala v neděli večer. S rukou okolo jejích ramen si na mobil udělal selfie, umístil na sociální síť a pro jistotu si připlatil, aby jeho příspěvek vidělo co nejvíc lidí. Jenže tím si kromě 700 "lajků" vysloužil i dost negativních příspěvků v diskusi.

"Kariérista... jen šplhá po cizím úspěchu, smeták jeden... dnešní doba těhlech frajírků. Holkám gratulace, jen tomu kre**novi bych rozdrtil palici jako to dělaj tádle ti vym**anci z isis...!" stojí v jednom z příspěvků.

Nedá se tedy úplně říct, že by byl mezi lidmi většinově oblíbený, ale třeba se nějaká slavná žena chytne na jeho uhrančivý pohled a vysportované tělo.

Fotogalerie
7 fotografií