Je hvězdou na moderátorském nebi a stejně tak o ni bylo i postaráno. „Připadám si jako princezna. Každý mě tu rozmazluje. Mám radost, že je tady takový úžasný tým lidí včetně fotografa, úžasné zázemí a skvělá atmosféra,“ okomentovala Lucie Borhyová focení pro drahý magazín.

„Abychom ukázali Lucii úplně jinou, než ji lidé znají ze zpráv, nechal jsem pro ni speciálně přivézt přehlídkové kolekce značek Tom Ford nebo Dolce & Gabbana ze zahraničí,“ prozradil Blesku Dušan Chrástek, který během pětihodinového focení neustále na moderátorku dohlížel.

Na pár hodin se tak proměnila v marnivou princeznu. A to doslova. „Oblečení, které je tu pro Lucku přichystané, je v hodnotě asi 2,3 milionu a šperky Alo diamonds a Cartier v hodnotě 12,5 milionu korun,“ šokoval stylista, který Lucii oblékal při focení do magazínu Top Class.

Nadšená byla Lucie nejen ze šperků, ale i střevíčků. „Mít na sobě boty, o kterých víte, že jsou jedinečný, je úžasný pocit,“ okomentovala speciálně přivezené střevíčky, do kterých se zamilovala i zpěvačka Jennifer Lopez (46).

Míry jako modelka

Lucie jako modelka nejen pózovala, ale také vypadala. „Teď jsem se dostala na velikost 34, což sama nechápu,“ pochlubila se. To, že porodila dvě děti Lucase (6) a Lindu (1), na ní není vůbec znát. „V prvním těhotenství jsem nabrala 30 kilo a při druhém 20 kilo, navíc jsem se hodně zavodňovala. Ale teď jsou díky pohybu kolem dětí, práci a zdravému životnímu stylu všechna kila pryč,“ svěřila se Lucie, která před druhým těhotenstvím nosila velikost 36. „S Luckou se fotí výborně. Pózuje jako modelka, a ne jako moderátorka, takže si to užívám,“ řekl fotograf Filip Matušinský.

Fotogalerie
12 fotografií