Proměna Jitky Schneiderové v sexy kočku, originální Catwoman neboli Kočičí ženu z filmu Batman se vrací, vám vyrazí dech. „Najít v Čechách herečku, která má v sobě to, co měla v původním filmu Michelle Pfeifferová, není vůbec jednoduché. Batmana a Kočičí ženu jsme chtěli dělat už několikrát, ale nikdy jsme nemohli najít tu správnou dvojici. Teprve když jsme z naší původní představy vynechali Batmana, věděli jsme, koho hledáme. Anděla s ďáblem v těle, sexy a krásnou zralou ženu, která bude mít v pohledu to co Michelle. A Jitka Schneiderová to ,něco‘ přesně má,“ prozradili autoři kalendáře Proměny 2016 fotograf Petr Kurečka a režisér Marek Škarpa.

 

Charitativnímu kalendáři propůjčil svou tvář i syn Bolka Polívky a Chantal Poullain Vladimír Polívka. Toho v maskérně proměnili v Jimma Carreyho v jeho nejslavnější roli Maska. Zelenou masku vyrobili ze speciální směsi želatiny a chemikálií.

Je to levnější maskérský materiál než klasický silikon, ale má jednu nevýhodu. Taje v teple. Masku jsme tak museli udržovat v neustálém chladu pomocí ledu a studeného vzduchu, než byla nalepena na Vladimírovu tvář a než získala svoji typickou zelenou barvu,“ popisují Petr s Markem vznik výrazné proměny Vladimíra Polívky a dodávají: „Celé to trvalo skoro tři hodiny. Pro Vladimíra to nebylo moc pohodlné, ale my už se nemohli dočkat, až si k masce oblékne na míru ušitý žlutý oblek a předvede své pojetí slavné Masky.“

Fotogalerie
13 fotografií