Scénář už je dopsaný a schválený. Je jasný, že to hlavní téma nenapíše žádný scénárista, to píše sám život. Když si čtu vyjádření Mistra a člověka, který je se Slavíky spojený jako nikdo, tak pevně věřím, že dorazí a že tam bude,“ řekl Blesk.cz Bouček. Původně ve scénáři bylo, že na konci vybraní zpěváci zazpívají směsku nejznámějších Gottových hitů. Ale nakonec se od toho upustilo. 

Od začátku jsem trval na medley, ale v případě, že by u toho Karel nebyl, tak vím, že by mu to bylo moc líto. On je výjimečný člověk, který je rád u všeho, co se ho týká. Takže zatím jsme od toho upustili. Ale je možné, že nakonec medley bude,“ míní moderátor 50. ročníku ankety Český slavík.

Jelikož je Mistrův stav velmi vážný, tak se muselo počítat s několika variantami. „Ve scénáři, podle toho jeho posledního vyjádření, kdy říká, že pro to udělá maximum, se s touhle variantou počítá. Ale, jak říkám, v téhle situaci je Slavík podružnou variantou, hlavní je, aby byl zdravý. Samozřejmě se počítá i s variantou, že nedorazí. Ale já si moc přeju, aby dorazil a byl tam s námi,“ dodává Libor. Karel Gott má velkou šanci letos získat již čtyřicátého slavíka.

Fotogalerie
5 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Libor Bouček: Slavík a Gott? Máme dvě varianty. Markéta Reinischová, Petr Soukup