Bývalý hráč amerického fotbalu dluží na zdravotním pojištění a také nezaplatil soudní výlohy za incident na karlovarském festivalu 2012. Čelí celkem čtyřem exekucím ve výši 103 763 Kč.

Zadlužený Dopita má v exotickém ráji novou lásku, se kterou si nestaví hnízdečko lásky, ale rovnou hotel! „Stavba už je ve finální fázi, celou dobu je finančně dotována z peněz Mirkovy nové slečny Terezy Halodové, pohledné golfistky,“ prozradil čtenář Blesku s tím, že Mirka ty »drobný«, které dluží doma, ani trochu netrápí. U tatínka své přítelkyně se zřejmě zadlužil mnohem víc.

Dopita utekl z Česka zhruba před dvěma lety a kromě bývalých lásek tu nechal dva syny. Jedním z nich je čtyřletý Kryšpín, kterého má s Agátou. Náhradním otcem se mu stal modelčin manžel Jakub Prachař.

Bouřlivý život s Agátou: Sebere mu syna?!

Dopita se s Agátou seznámil v roce 2010. O rok později se jim narodil syn Kryšpín. Ještě před porodem požádal Mirek Agátu o ruku a ona souhlasila! V červenci 2012 pak neurvale zbil v Karlových Varech fotografa, který fotil opilou Agátu, a skončil u soudu.

Nezaplatil však soudní výlohy a první exekuce přišla v září 2013. To už Agáta žila s Jakubem Prachařem. Dopita sbalil kufry, vzdal se výchovy syna a frnknul do Asie. Přesně před rokem šel jeho majetek do elektronické dražby.

„Nic o něm nevím, ani kde je. Jen že není v Česku a nesmí sem,“ řekla Agáta Blesku letos v dubnu s tím, že výhledově synovi míní změnit příjmení z Dopity na Prachaře.

Fotogalerie
8 fotografií