Sám Karel Gott vyrůstal v úplné rodině, kde se mu dostávalo velké lásky. Maminka zpěváka si ale přála, aby se její syn usadil a dopřál jim vnoučata. „Máma si tak moc přála, abych se oženil a měl rodinu. Říkala, že jsem moc rozlítaný, ale že by se stejně vnoučete chtěla dožít,“ přiznal před časem Gott.

Když mu bylo 34 let, dozvěděl se od tanečnice Antonie Zacpalové, že porodila jeho dceru Dominiku. Mamince to ale nikdy neřekl. Nechtěl maminku ranit tím, že se mu narodilo nemanželské dítě. Tajil ji až do roku 1982, ještě tedy 5 let po smrti své matky.

S dcerou Dominikou na začátku 90. let.
Autor: archiv Karla Gotta

O druhé nemanželské dceři Lucii se dozvěděl také až na poslední chvíli. Jeho fanynka Iveta Kolářová mu těsně před porodem v roce 1987 oznámila, že z jejich nevinného flirtu na Bertramce vzešla malá Lucinka. Karel nevěřil, že je jeho, podstoupil testy DNA a teprve až se na ní projevily jeho rysy, uvěřil. V roce 2008 vedl Lucii k oltáři a ta mu později nadělila dva vnuky.

Karel Gott si s láskou pohladil vnoučka Vojtíška. Je rád, že se rodina rozrůstá.
Autor: Martin Mithofer


Gottovi trvalo dost dlouho, než našel ženu, se kterou by se chtěl usadit. Jeho vyvolenou se v roce 1999 stala zdravotní sestřička Ivana Macháčková. Gott se zamiloval a v roce 2006 se mu narodila třetí nemanželská dcera Charlotte Ella. Zpěvák usoudil, že je na čase vlézt do chomoutu a v lednu 2008 šokoval své okolí. Ivanu Macháčkovou si vzal za ženu v americkém Las Vegas. O 4 měsíce později se mu narodila v pořadí čtvrtá dcera Nelly Sofie.

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivankou v Thajsku
Autor: Facebook Karel Gott

Poslední roky se Karel Gott věnoval rodině a svým čtyřem dcerám každou volnou chvíli. S nejmladšími dcerami se vždy snažil držet krok, dováděl s nimi na dovolených v moři, bral je na výlety do ZOO a na projížďky na koních. Své druhé dceři Lucii byl vzorným dědečkem a se svou nejstarší dcerou Dominikou ještě víc upevnil jejich vztah, když se začátkem roku 2015 vrátila do Čech. Chcete celou knihu o Karlu Gottovi? Koupit ji můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Naposledy Luckou se s tatínkem Karlem a sestrou viděla loni v létě, kdy Gott oslavil 75. narozeniny. Snímek je z ranče za Prahou, kde rodinná oslava proběhla.
Autor: Foto: Facebook, archiv Blesku

VIDEO: Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Takový byl Karel Gott: Plejáda českých hvězd o milovaném Mistrovi ve speciálním dokumentu Blesk TV

Vše o  smrti Karla Gotta čtěte na Blesk.cz zde >>>

VIDEO: Smrt Karla Gotta (†80): Speciální vydání magazínu Lesk o jeho životě a nemoci

Video
Video se připravuje ...

Smrt Karla Gotta (†80): Speciální vydání magazínu Lesk o jeho životě a nemoci Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií