„Když holky hledají muže a nemůžou nikoho najít, tak říkám, běžte tam, kam se vám nejmíň chce,“ dala radu zpěvačka Lucie Vondráčková všem ženám, které ještě stále nenašly svého životního partnera.

A prozradila, jak probíhalo její seznámení s hokejistou Tomášem Plekancem, který je už nějaký ten pátek jejím manželem. Jak se říká, když to nejmíň čekáte, tak se někdo objeví. A v případě zpěvačky to bylo přesně tak.

„Není to moc zajímavé,“ začala se smíchem Lucie. „Jela jsem na akci, na kterou se mi strašně nechtělo. Byla jsem unavená, ošklivá, a tak jsem tam zpívala. Pak jsem byla ještě ošklivější, make-up se mi roztékal. Chtěla jsem jít spát, ale přišel za mnou pan Salava, že se se mnou chce seznámit nějaký kluk. A ten kluk je teď můj manžel,“ svěřila se Karlu Šípovi v pořadu Všechnopárty na České televizi.

I když bylo zřejmé, že mezi hokejistou a zpěvačkou hned něco bylo, jestli to byla osudová jiskra, není úplně jasné. „On toho moc nenamluví. Což se mi líbí. Tomáš přišel a mlčel, tak říkám: ‚A ty děláš co?‘ A on: ‚Hraju hokej.‘ A já: ‚A kde?‘ On: ‚V Kanadě.‘ A zase já: ‚Umíš francouzky?‘ On: ‚Ne.‘ A já: ‚Tak ahoj.‘ To bylo všechno,“ popsala Lucie jejich první společný rozhovor. „Ale přišel mi zajímavý,“ dodala rychle. 

Podle všecho ale v nemluvném hokejistovi, který nemluví francouzsky a žije v Kanadě, zpěvačka našla spřízněnou duši. Dnes spolu totiž mají dva krásné syny a za sebou pohádkovou svatbu. Takže dámy, pokud si zoufáte a stále hledáte správného chlapa, řiďte se Lucčinou radou.

Fotogalerie
11 fotografií