Měsíční příjmy Michala Hrdličky nejsou nikterak malé. V TV Nova bere kolem 40 tisíc za měsíc, cca 10 tisíc v rádiu, cca 30 tisíc za moderování akcí a další peníze má z podnikání. Podle obchodního rejstříku mu totiž patří hned čtyři firmy.

První firma se zabývá demolicemi a přípravou stavenišť. Tím stejným se zabývá i jeho druhá firma, která ale dřív patřila jeho otci. To už ale od 2. ledna neplatí, otec sporťáka ji na syna převedl. Potom je Michal Hrdlička majitelem firmy, která se věnuje reklamní a fotografické činnosti a přípravě tisku a digitálních dat. A konečně poslední z firem zajišťuje reklamní činnost, pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu.

Podle všeho tedy Hrdlička nouzi o peníze nemá. A tak by si mohla jeho expřítelkyně Lucie Borhyová říct o velké alimenty. "Jejich dcerce je sice jen rok a půl, přesto má právo na životní úroveň, jakou mají její rodiče. Musí mít nějakou výbavičku, nějaké oblečení, musí žít v nějakém slušném prostředí," prozradil pražský právník Jan Černý.

Podle něj by měl Hrdlička Lucii sám nabídnout výši výživného. A když se jí nebude zdát částka přijatelná, bude vše řešit soud.

Fotogalerie
6 fotografií