Vzhledem k tomu, že každé ráno kvůli rannímu vysílání na Frekvenci 1 vstává v pět hodin, tak v týdnu může na mejdany zapomenout. „V deset večer už chodím spát, tak si s přítelkyní doma k večeři otevřeme láhev, ale když není doma, tak chodím sem. Na jednu stranu je skvělý, že sem mohu chodit v bačkorách, na druhou horší, už tady mám dost kamarádů, takže se to nikdy bez ochutnávky nového druhu neobejde,“ přiznává se smíchem moderátor, který nechyběl na oficiální otvíračce vinotéky nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad.

Ve společnosti přátel se moderátor skvěle bavil, ale okolo osmé ho vyzvedla přítelkyně Gábina Bendová. „Zase je super, že moje holka vždycky ví, kde mě hledat,“ dodal Bouček, kterému na podzim začíná pracovní maraton.

„Hodně moderuji akce, ale hlavní je pro mě scénář na Slavíky, které budu už počtvrté moderovat. Poprvé naživo vystoupí Tři sestry a určitě se můžete těšit na hvězdné hosty,“ prozrazuje Libor. Loni jeho pozvání přijala topmodelka Karolína Kurková nebo tenista Radek Štěpánek.

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček pod tlakem! Přiznal vztah s finalistkou Miss! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová