Seznámila se s ním už koncem roku 2012. Od března následujícího roku spolu žili pod jednou střechou, pracovali v jedné televizi, vychovávali dceru i jejího syna Lucase (6) z předchozího vztahu. Přesto teď Lucie svého Michala nepoznává. „Jsem úplně v šoku, s kým jsem to žila!“ utrousila moderátorka před kolegy v práci.

Zjištění, že Hrdlička není vůbec citlivý a milující rodinný typ, ji ničí možná víc než to, že je opuštěná a musí sledovat jeho divoké noční výpravy po barech. K děsivému překvapení určitě přispělo i sporťákovo vyjádření k rozchodu: „Opakovaně jsem se do vztahu vracel, ale činit tak vlastně jen a pouze kvůli naší malé princezně prostě nemělo cenu,“ prohlásil Michal. Jinými slovy: vůbec jsem ji nemiloval, vztah jsem lepil jen kvůli naší dceři. Co slovo, to dýka do jejího srdce.

Video
Video se připravuje ...

Opuštěná Borhyová po rozchodu s Hrdličkou: Tahanice o syna, a teď i o dceru?! Blesk TV

Zvlášť při představě, že společně plánovali svatbu, dokonce ještě před pár týdny! A teď si přečte tohle. A dozví se, že Hrdlička si s ní začal jen proto, že soupeřil s kolegy, kdo svede víc kolegyň... „Vůbec jsem ho neznala...,“ přiznává i sama sobě s uslzenýma očima tu strašnou pravdu. Varovných signálů, které mohly moderátorce otevřít oči, přitom bylo ale v minulosti víc než dost! Zamilovaná Lucie je zřejmě nevnímala, nebo možná nechtěla vidět.

Tím největším byl určitě věkový rozdíl partnerů. Michal je prototypem zlaté mládeže. Rád si užívá a nesnáší slovo musíš nebo nesmíš. Teď se prý dokonce před pár dny nechal před kumpány v hospodě slyšet, že ve vztahu s Lucií nenáviděl stereotyp a chodit brzy spát.

Láska a dítě jí zatemnily oči

„Dokud je člověk zamilovaný, žádné varovné signály nevnímá. A když ho na to někdo upozorňuje, tak ho tím jen naštve a v podstatě posílí v tom, že jsou všichni proti tomu vztahu. Pravda se ukáže až v nějakém časovém horizontu a člověk to musí víceméně přetrpět. Takových situací znám ze své ordinace spoustu,“ řekl Blesku psychiatr Jan Cimický (67) s tím, že nejen zamilovanost zatemnila Lucii oči. „Radost z narození dítěte u lidí, kteří jsou spojeni s velkým citem, může také samozřejmě oddálit i jiné pochybnosti,“ dodal psychiatr hvězd.

5 varovných signálů:

  1. Do vztahu a do společné rodiny šli moc rychle.
  2. On byl o víc než 10 let mladší, ještě nevybouřený.
  3. Kdykoli mohl, mizel s kamarády do víru noci.
  4. Po Lucčině boku mu velmi vzrostlo ego.
  5. Zkušenější (např. její rodiče) vztahu nikdy nevěřili.

Fotogalerie
7 fotografií