Jednodílné plavky jsem měla jen jednou v životě, a to v době, kdy jsem pojala podezření, že jsem Yvetta Hlaváčová, a denně uplavala sto bazénů. Pro to mé nadšení z dárku od Božského jsem neskákala radostí do nebe, ale spíš jsem ho v duchu proklínala, jak je nevkusný a povrchní, že mi kupuje něco tak nesmyslně drahého, Leoš Mareš těmto kousků za deset tisíc korun říká – obyčejné plavky.

No nic, tak jsem se do barevné jitrnice navlékla, zabalila do šátku z tureckého bazaru a vyrazila na pláž. První, kdo mě oslovil, byla žena mluvící anglicky, a na svém mobilu mi ukázala fotku Kylie Minogue ve stejných plavkách! Cože, tahle kočka, na jejíž hit Can't Get You Out Of My Head jsem protančila troje lodičky?! Najednou ta barevná jitrnice, v kterých po opalování získáte zvláštní pekáč buchet a na zádech půlvýstřih, nabrala jiný směr. A ty spalující pohledy mužů, kteří přehlíželi všechny kočky v bikinách? Cha!

Takže, omlouvám se, ale jednodílné plavky s rafinovaným střihem jsou zatraceně sexy. A nejenom to, hlavně se v nich cítíte sexy a žádoucí. Dámy, hurá do nich, a čím víc barev, tím líp!