Na fotkách staršího data Mackova o čtyřicet dva let mladší žena Petra bez ostychu ukazuje obnažené poprsí. Ať už zrovna stojí u dřezu, nebo si pochutnává na snídani, vždy nahoře bez. Podle ručníku, který má obtočený na hlavě, se dá předpokládat, že zrovna vyšla ze sprchy. S tím, že by si osuškou měla zakrýt spíše ňadra, si Petra hlavu nedělá.

Nevadí to zřejmě ani jejímu manželovi, bývalému místopředsedovi ODS. Ten totiž nejenže Petřiny intimní fotografie vyvěsil na Facebooku, dokonce na některých z nich i sám pózuje. Na jedné hraje Jana Žižku a místo pásky přes oko používá dámské kalhotky, na jiném snímku zase s bičíkem a cylindrem dává najevo, že je Petřin pán. „Je to moje soukromá věc, po které nikomu nic není,“ okomentoval sám Macek fotky pro deník Aha! již v roce 2010.

Macek ze své dlouholeté milenky učinil právoplatnou manželku 25. září. Přitom pro ženicha šlo už o třetí veselku. V roce 2001 ho opustila manželka Alexandra, v roce 2007 následoval další rozvod s Čechošvýcarkou Janou Blochovou. Oběma totiž lezly krkem Mackovy nevěry, leckdy s mladšími ženami. „Nevěra může politika v očích veřejnosti zlidštit,“ obhajoval již před časem Macek své zálety.

Fotogalerie
7 fotografií