Když jsem si šaty na večerní přehlídku půjčovala, věděla jsem, že ty samé má modelka Simona Krainová. Ale vzhledem k tomu, že je momentálně s rodinou na dovolené v Řecku, netrápilo mě to. Jaké překvapení mě na italské ambasádě čekalo, když se ve stejných šatech objevila Miss Aneta Vignerová. Ale jelikož přes ně měla kožený křivák a vysoké kozačky, málokdo to poznal.

„Styling mi dělal můj dvorní stylista Michael Kováčik. Věděla jsem, že se šaty objeví na přehlídce, protože jsou z nejnovější kolekce We Are. V zahraničí je úplně běžné, že když je módní show, mají celebrity napůjčované modely od značky, která se předvádí. A že se občas sejdou stejné šaty, není trapas, protože jak vidíte, dají se dokombinovat jinak,“ řekla Blesk.cz Vignerová.

Video
Video se připravuje ...

Markéta dráždí missky: Stejné šaty jako Průšová a Vignerová? Na vyškrábání očí naštěstí nedošlo...   Petr Soukup, Markéta Reinischová

Plisé šaty jsou skutečně originálním kouskem, takže jim neodolala ani modelka Kateřina Průšová. „Na přehlídce jsem je nepředváděla, tak jsem v nich aspoň šla na afterparty. A ejhle, jsou tu už dvakrát,“ smála se Průšová, která je už 13 let tváří známé značky.

O tom, že je poslední kolekce skutečně povedená, svědčí to, že nejenom šaty se v ten večer objevily na čtyřech ženách, ale i černobílá halenka byla dost v kurzu. Na sobě ji měla Kateřina Sokolová. Moderátorka Zorka Hejdová, jedna z návštěvnic, a pak také byla na mole.

Fotogalerie
12 fotografií