Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

7 NEJ z Unique Fashion Weeku: Vyprsená Vignerová, zachumlaná Langmannová nebo trapas Mátlové

/
  • Nejodvážnější a nejdražší modely, které krásky předvedly na přehlídce Unique Fashion Week.
    22. září 2015 ● 12:34

    Jedna se pyšnila drahými doplňky, druhá nejdelším rozparkem a další se raději zahalila od hlavy až k patě. Na první přehlídce pražského týdnu módy se sešlo hned několik krásek a každá měla co nabídnout...

  • 1.

    Aneta Vignerová (27) – Nejodvážnější

    Modelka Aneta Vignerová s nohama sahajícíma až k nebesům je jedna z mála, která si může dovolit hodně vysoký rozparek téměř až k tříslům i hluboký výstřih. Jenže návrhář Michal Kovačík ustříhl šaty tak vysoko, že si Aneta musela při chůzi hlídat rozkrok rukou.

    Aneta Vignerová si hlídala rozkrok.
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Monika Babišová (40) – Nejdražší

    Jednoznačně nejdražší model večera vynesla partnerka ministra financí Andreje Babiše Monika Babišová. Tentokrát si zamilovala značku Céline, od které si na přehlídku vzala kabelku a sukni za desetitisíce. Celkový model zámožné paničky vyšel odhadem na 860 000 Kč.

    Nejdražší model vynesla Monika Babišová.
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Kateřina Mátlová (36) – Nejtrapnější

    Šaty od italské módní návrhářky Simony Barbieri Twin-Set, která včera uvedla svou novou kolekci, vynesla zpěvačka Kateřina Mátlová. Bohužel k její smůle ale nebyla jediná. Stejnou róbou si totiž vzala jedna z pořadatelek. Ta outfit ale totálně zazdila kozačkami.

    Kateřina Mátlová si vzala stejné šaty jako jedna z pořadatelek.
    Autor: profimedia.cz, Martin Přibyl

     

  • 4.

    Renata Langmannová (29) – Nejzahalenější

    V šatech značky Twin-Set v délce nad kotníky přišla také modelka Renata Langmannová, která své sexy křivky tentokrát zahalila od hlavy až k patě. Přes luxusní róbu přehodila tmavě hnědý huňatý svetr.

    Zahalená Renata Lagmannová
    Autor: herminapress.cz

  • 5.

    Inna Puhajková (29) – Nejuhnanější

    Největší fofr si před přehlídkou prožila moderátorka Inna Puhajková. Ta totiž do hotelu Boscolo, kde týden módy odstartoval, běžěla rovnou z televize Nova, poté co uvedla sportovní zprávy. A nestihla se ani převléknout.

    Inna Puhajková v těchto šatech moderovala před přehlídkou na Nově Sportovní noviny.
    Autor: herminapress.cz

  • 6.

    Klára Medková (31) – Nejpotetovanější

    Vždy elegantní Klára Medková zvolila velmi cudný a jednobarevný model. Ovšem i tak přilákala pozornost kolemjdoucích, a to svým tetováním. Má hned tři, jedno na každém nártu a jedno menší na levé paži.

    Potetovaná Klára Medková
    Autor: herminapress.cz

  • 7.

    Karolína Bosáková – Nejblyštivější

    Organizátorku Unique Fashion Weeku Karolínu Bosákovou nešlo na zahajovací přehlídce přehlédnout. K černým kalhotám a bílé dlouhé košili si vzala zlaté třpytivé sako poseté barevnými kvítky. Mezi ostatními hosty doslova zářila.

    Karolína Bosáková v třpytivém saku
    Autor: archiv Unique Fashion Week

     

    Fotogalerie
    12 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

jiri_nedouk_celadnik:  ta Medková rok od roku připomíná více a více transku. Ale i Bosáková tady na téhle fotce. Langmannová s tím křivým ksichtem a orlím nosem taky žádného ani kolegu buzeranta, který by se tam mohl objevit za media, neoddělá. Babišová no comment, k téhle khuurvě toho estebáka není třeba nic dodávat. Je to prostě další akce pražské lihové smetánky

(22. 09. 2015 14:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy