Prsatice sice přiznala, že si byli s miliardářem Charouzem nějaký čas blízcí. Nikde se už nechlubila tím, že ho využívala na luxusní dovolené a zároveň to táhla s manželem své sestry, podnikatelem Kubou.

„Tři čtvrtě roku se už nestýkáme,“ tvrdila blondýnka s kamennou tváří Blesku minulý týden. Zřejmě jí ale vypadává paměť. Jaksi totiž zapomněla na dubnovou dovolenou s obchodníkem s luxusními auty.

„Když byl pan Charouz v dubnu v Dubaji a telefonovali jsme si ohledně pracovních věcí, slyšel jsem Evu v telefonu, jak komentovala dovolenou,“ prozradil Blesku jejich společný přítel Martin.

„Pak jsem s ní dokonce i mluvil, když mi ji pan Charouz dal k telefonu, a ona mi líčila, jak si to tam užívají,“ dodal. A fotografie z jejího Instagramu mluví za vše. Chlubila se jak nákladným letem v business třídě, tak návštěvou nejluxusnějších restaurací v nejvyšších mrakodrapech v Dubaji.

Dubnovou dovolenou to neskončilo! Eva byla s Charouzem viděna i minulý týden! „Byli na jídle v Jesenici u Prahy. Večeřeli a byla u toho i její matka,“ sdělil nám všímavý čtenář. „Už to nebudu komentovat,“ řekla Eva Blesku.

Fotogalerie
9 fotografií