„Byl jsem fakt na dně, jak finančně, tak psychicky,“ tvrdí herec a bývalý filmový producent. „Manželství v troskách, finance, vymahači, soudy, kriminálka... To ubije každého. Prášky jsem proto zapíjel vínem, hrabalo mi, už to nešlo dál. Chtěl jsem spáchat sebevraždu,“ popisuje asi nejtěžší chvíle života. Cestu z krize mu prý ukázal kamarád Marek Vašut.

„Doporučil mi psychiatra. Začal jsem k němu ambulantně docházet, hodně mi pomohl tím, že se mnou mluvil a necpal do mě antidepresiva. Ze dne na den jsem přestal pít, zhubnul jsem třicet kilo...,“ zapřísahá se Pomeje.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje: Dluhy mě přivedly k psychiatrovi, uvažoval o sebevraždě a průšvih s Bartošovou! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová,Jan Jedlička

Poté, co přestal moderovat VIP zprávy, se stáhl do ústraní a stará se o dceru Aničku (2). Jeho manželka Andrea (27) totiž vydělává několikanásobně víc.

„Jsem na neoficiální mateřské a bereme něco okolo čtyř tisíc korun. Moc práce teď nemám, Vánoční Kameňák je dotočený a naposledy jsem dělal koncert pro Nedvěda. Klidně přiznám, že rodinu živí manželka,“ říká herec bez okolků. Jeho ženě se prý jako dýdžejce daří.

„Moc jí to přeju, i když to spousta lidí z branže nedokáže skousnout. Dokonce jsem Andreu přemlouval, ať nepoužívá příjmení Pomeje, že jí to uškodí. Ale ona nechtěla!“

Fotogalerie
8 fotografií