Takové rojení hvězd soudní budova ve Slezské ulici na Vinohradech ještě nezažila. Skotačil u něj Ondřej Vetchý (53), přede dveřmi pokuřoval Jaromír Dulava (54), jako uragán se přiřítila Tatiana Vilhelmová (37) a nakonec se objevila hlavní hvězda – Jiřina sama. A v minisukni!

„Mám kolem sebe samé hvězdy a scénář je senzační,“ svěřila Blesku Bohdalová. „I když moje role je dost těžká a nejdůležitější pro mě bylo pochopit souvislosti děje,“ dodala. Hraje milionářku, která prožije těžkou autohavárii. Poté přehodnotí životní hodnoty a začne rozdávat své jmění.

„To se samozřejmě přestane líbit jejímu synovi, kterého hraje Vetchý. A ještě víc její rozdávačnost začne zlobit snachu Vilhelmovou,“ prozrazuje scenárista a režisér Zdeněk Zelenka (60).

Vetchý s Vilhelmovou se tedy rozhodnou, že se pokusí Bohdalovou zbavit svéprávnosti a dostat ji do blázince. Zabránit jim v tom hodlá advokát Preiss a také vnuk, kterého hraje Zdeněk Piškula (17, Tři bratři).

Filmem Každý milion dobrý! hodlají režisér Zelenka a všichni jeho protagonisté vzdát Jiřině Bohdalové hold na ČT v hlavním vysílacím čase v den hereččiných 85. narozenin, tedy 3. května 2016.

Fotogalerie
10 fotografií