I když Petr uvažoval, že už s divadlem skončí, na jaře letošního roku přijal nabídku od doktora Františka Janečka a stal se uměleckým šéfem divadla GoJa Music Hall a jeho Fantoma opery. „Pan doktor Janeček je roztomilý tyran a jeho práce je fascinující,“ říká Petr, který nechyběl na zahájení druhé sezony veleúspěšné české verze muzikálu. Jeho manželka Tereza Kostková se ujala moderování slavnostních uvedení v sobotu a v neděli.

A právě Petrovo pracovní vytížení v divadle, protože doktor Janeček vyžaduje dvěstěprocentní výsledek, je prý recept na jejich znovu spokojené manželství. „Víte, když má člověk moc volného času, tak to svádí k blbostem. Takhle se vidíme málo, protože oba toho máme moc, ale o to víc si to společně užíváme,“ řekla Blesk.cz herečka. Kostkové čas zabírá natáčení seriálu, StarDance, ale především syn Toník, který šel letos do třetí třídy.

 

„Toník je velmi zodpovědný a škola ho baví, ale na rozdíl ode mne a manžela, kteří jsme skřivani, je sova. Ráno netrpělivě čekáme, až se Toník vzbudí a večer, kdy on staví další letiště nebo nádraží z lega, padáme únavou,“ směje se herečka.

Fotogalerie
10 fotografií