„Oni si všichni myslí, že když se mi podařilo něco zhubnout, tak že teď se sebou něco dělám. Nedělám. Všechno je to jenom o hlavě a to nemá se stravováním ani s pohybem nic společného. Já se hýbu i jím pořád stejně, akorát teď jím trochu míň. Nemám potřebu jíst tolik,“ krčila v cíli rameny Solaříková. „Ani nevím, jestli a kolik jsem zhubla. Já se nevážím a neřeším to. Nějak se mi to prostě přihodilo,“ dodala herečka.

Její výkon, ve srovnání s ostatními, nebyl vůbec špatný. Zaběhla závod za pětačtyřicet minut. Zato modelka Veronika Kašáková se moc nepředvedla. „Odchodila jsem si to a v jednom záhybu jsem si trasu dokonce zkrátila. Tu zatáčku jsem ošulila. Jsem nastydlá a není mi dobře. Medaili si nezasloužím,“ přiznala Kašáková.

O moc lépe nedopadla ani modelka Lucie Smatanová, která jindy platí za velkou sportovkyni. Důvodem bylo to, že ponocovala a na závod nebyla dost odpočatá. „Moje kondice byla hodně špatná, ale nakonec jsem to nějak uběhla. Dala jsem to za necelou půl hodinku. Já když běhám, čas si nikdy moc nehlídám, běžím, co dám. Navíc určitě neběhám každý den, jen když mám čas,“ uvedla.

Fotogalerie
6 fotografií