Od základu změnil životní styl a upnul se ke sportu víc než kdy předtím. Běh je pro něj jako droga a neodpustí si ho ani na dovolené. „V létě jsem byl týden sám ve Finsku. Byl jsem se tam podívat na mistrovství světa v rallye a chodil jsem tam po lesích. A běhal, samozřejmě, protože tam běhá úplně každý!“ pochvaloval si Dalibor Gondík.

Zdá se, jako by utíkal od problémů doma. Podle jeho kolegů jeho manželství prochází krizí a moderátor tráví mnohem více času sám a mimo domov.

Běh mě hodně časově vytěžuje, to jsou skoro dvě hodiny denně a občas je kumšt je v mém rozvrhu najít. Ráno vysílám na Českém rozhlasu a pak točím Gondíky. Dost taky hraju s kapelou, jak s Hamletama, tak s Bigbandem. Původně to byly jen volnočasové radovánky, ale teď se to trochu zvrtlo. Do toho dělám jedno představení v divadle,“ vyjmenoval Dalibor všechny své aktivity.

Jestli Gondík trochu neubere, mohlo by se stát, že tímhle tempem se nejen ztratí z očí úplně, ale přijde i o rodinu. Vždyť jen z výčtu jeho činnotí je jasné, že na ni nemůže mít ani trochu času.

 

Fotogalerie
9 fotografií