Jitka je celé léto velmi vytížená. Točila film, seriál, zkouší v divadlech, takže na nějaké strojení v pracovním kolotoči nemá myšlenky. Ale na zkoušku muzikálu Romeo a Julie dorazila s tak hlubokým výstřihem, že i vlásenkářky měly problém se jí dívat do očí.

„Postavu hraběnky Kapuletové, kterou v muzikálu Romeo a Julie ztvárňuji, vnímám tak trochu jako nymfomanku, takže tuto paruku své roli ještě trochu přizpůsobím,“ prozradila Jitka. „Abych řekla pravdu, nemám moc ráda paruky, je to něco, co není na mém těle moje, mám však velkou úctu k řemeslu a k těm, kdo je vyrábí,“ dodala.

Nyní až do konce září čekají herečku a ostatní účinkující náročné zkoušky pod režijní taktovkou Libora Vaculíka. Premiéra ve Foru Karlín je naplánována na 25. září.

A co má v plánu Jitka do konce roku? „Po premiéře muzikálu a až dotočím seriál Vinaři, odletím s dcerou Elenkou a s několika kamarádkami na dovolenou k moři,“ svěřila se Čvančarová. Rodinnou dovolenou si z důvodu manželovy pracovní vytíženosti dopřejí až začátkem příštího roku.

Fotogalerie
6 fotografií