Bořek poukázal na poněkud podivný systém zkoušek muzikálu a na to, že se nejspíš tak trochu jde na ruku právě Dejdarovi. „Byly řádné zkoušky měsíc a půl nebo dva a on si za ty dva měsíce nenašel čas, pak odjel na dovolenou. A když se z dovolené vrátil, tak chce, aby se ti, co jsou na dovolené, vrátili a zkoušeli. Nemyslím si, že to je o. k. nebo že to je jeho chyba, ale spíš problém produkce, že si to nechá líbit,“ řekl naší reportérce a asi ani on sám netušil, jaký tím způsobí poprask.

Dejdar si totiž nenechá nic líbit a Slezáčkovi oplatil stejnou mincí. Nejdřív řekl, že do Brna jezdil na zkoušky v červnu, ale že se tam opravdu se Slezáčkem nepotkal. Pak prý začal natáčet seriál, jak měl domluvené s produkcí.

Video
Video se připravuje ...

Bořek Slezáček: Léčím se z alkoholismu a zbankrotoval jsem! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Poté jsem požádal produkci, abych se s herci mohl potkat v Praze a ještě to dopilovat, než začnou hlavní zkoušky. Sám jsem sehnal i prostor,“ argumentuje pro Super.cz Dejdar, aby následně docela tvrdě dodal, že se Slezáčkem nikdy nemluvil a že ho do ničeho nenutil.

„Ať si klidně zůstane na dovolené. Určitě to zvládneme i bez něj," uzavřel Dejdar. Jak se zdá, v ráji, respektive mezi jeho dětmi, vypukla válka…

Fotogalerie
9 fotografií