Ona řídí největší vydavatelský dům v Česku, on je hokejista »na penzi«, hledající novou náplň života. Zrovna teď kupříkladu posedlý ideou, že Čechy naučí pít jistý nealko drink... Pár tvořili přes tři roky. Včera překvapivě potvrdili, že už partnery nejsou...

"Byli jsme spolu více než tři roky, ač ze zcela odlišných světů. To není krátká doba. A právě proto, že jsme se nejen měli, ale i máme stále velice rádi, víme, že nemůžeme spolu být, aniž by to jednoho či druhého z obou lámalo,“ svěřila se Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Czech News Center, které vydává i deník Blesk. „Je nám to velice líto, ale právě proto, že se milujeme, tak to tak musí být,“ dodala na vysvětlenou.

Hašek byl ohledně důvodu rozchodu podstatně méně sdílný. „Ano, bohužel je tomu tak. Moc mě mrzí, že k tomu došlo,“ potvrzuje lítostivě slova dnes již bývalé partnerky hokejista a vinu bere na sebe.

I přes konec vztahu ani jeden společně stráveného času nelituje. „Byly to krásné roky, které jsme spolu prožili, a jsem jí vděčný za každý společný den. Byla mi vždy oporou a především jí děkuji za to, kdy mi před třemi roky pomohla v těžké životní situaci,“ naráží Dominik na svůj rozvod s manželkou Alenou (48), se kterou žil bezmála 30 let. Libuše Šmuclerová se se svým manželem Romanem Šmucleremrozvedla v roce 2012.

Fotogalerie
11 fotografií