Slezáček mění image jako chameleon barvy. Ale nutno říct, že v poslední době je to rok od roku lepší. Období, kdy bojoval se závislostí na alkoholu leckdy okořeněnou nějakou podpůrnou látkou, byla, co se týká vzhledu, nejděsivější. Svou vysvalenou postavu dokázal během několika let láskou k tvrdému alkoholu zavodnit do podoby vorvaně a jeho hlava nápadně připomínala medicinbal. Co si budeme povídat, nic pěkného.

S příchodem životní partnerky Žanety, dvou synů a role v muzikálu Děti ráje se ale Bořek probral a začal se chovat jako dospělý muž se závazky. Mezníkem určitě byla vážná autonehoda, kterou způsobil pod vlivem alkoholu. Tomu se naštěstí nic nestalo. Někdo prostě potřebuje dostat pořádnou ránu do vazu, aby se probral k životu.

Ale dost vzpomínání na bouřlivé roky, moderátor během dvou let díky absenci tvrdého alkoholu a střídmé stravě shodil 20 kilo. Přestal experimentovat s účesy a ležérně vlasy sčesal dozadu. Co si budeme povídat, zakrývat si kouty přehazovačkou už dávno není in.

I když teď někomu připomíná sňatkového podvodníka, já se přikláním k podobě vyžilých rockových hvězd nebo hollywoodských star, kterým nikdy nic nebylo svaté, ale včas přestaly a začaly žít zdravěji než většina z nás. Ale ten základ z mládí – kokain a vodka dělají pěkná těla – v sobě mají navěky zakódovaný.

Fotogalerie
8 fotografií