Sympatická podnikatelka svého manžela doprovodila na tiskovou konferenci k podzimnímu schématu televize Prima. Zdeněk na obrazovky opět vtrhne s pořadem Ano, šéfe! a Teď vaří šéf!

Zatímco Zdeněk pózoval se svým sokem Láďou Hruškou, Zdeňka se synem Martínkem a manželi Strakovými posedávala opodál. Pohlreichové už začaly růst vlasy a má za sebou první výsledky biopsie po léčbě rakoviny prsu.

„Všechno je na nule, nádor není žádný a nejsou tam ani žádný mikroskopický části. Dá se říct, že to byla téměř stoprocentní úspěšnost léčby. Jsem šťastná a naplno si užívám života,“ řekla Blesk.cz Zdeňka, která před měsícem a půl podstoupila operaci, při které jí lékaři odstranili obě prsní žlázy.

Život bez prsou je pro spoustu žen horor, ale Zdeňka to tak hrozivě nebere. „Modelace už v plánu je, ale já vůbec nevím, zda si ji nechám udělat. Jsem tak spokojená, že klidně budu bez prsů, bez vlasů, hlavní je, že žiju,“ míní Zdeňka. „To samé neřeším s vlasy. Momentálně mám v rodině nejdelší vlasy, takže opět hraju prim,“ dodala se smíchem.

Video
Video se připravuje ...

Zdeňka Pohlreich o rakovině: Přijdu o prso! A proč myslela na smrt dětí? Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
7 fotografií