"Moje sestra má taneční školu Danceway, se kterou vyhrávají kdejakou taneční trofej. Tento rok mě požádala, abych s ní jela jako vedoucí na tábor, nebo spíše taneční soustředění, které mají každý rok. Byla to moje první zkušenost. Odmala jsem táborové dítě, dokonce mám rekord, za jedny prázdniny jsem dala takový pobyty rovnou tři, takže jsem v podstatě nebyla doma. Neskutečně mě organizovaný zábavy baví, jsem v tomhle UFO, který se do každých her a aktivit žene po hlavě," řekla Blesk.cz Katka.
A jako vedoucí měla i povinnost bodovat pořádek v pokojích. "Jsem magor na pořádek a deset bodů dostal fakt málokdo. Jeden večer jsme jako zábavu měli i StarDance, což byla radost pozorovat, protože děti pod vedením Adély tancují opravdu skvěle. Volno mají pouze po obědě, a to jsem na svým skromným pokoji s knížkou a uklidňuji si nervy," přiznává se smíchem moderátorka. K tetě na tancování dochází i Kristelové dcera Claudinka.
Adéla je jedna z tanečnic Terezy Kerndlové a uznávaná choreografka moderního tance, myslím, že rodiče můžou být v klidu, děti jsou v dobrých rukou.

Video
Video se připravuje ...

Tříletá dcera Kristelové mluví sprostě! Víme, kdo za to může Markéta Reinischová,Ondřej Rybár

Fotogalerie
7 fotografií