I sám oslavenec byl překvapený, že slavní hosté dodrželi předepsaný dress code. „Kostým jsem si půjčil v půjčovně, ale byl jsem si jistý, že budu jediný za hipíka. A sakra jsem se zmýlil. Třeba Romana Šebrleho nebo Mariana Vojtka jsem vůbec nepoznal,“ řekl Blesk.cz dýdžej Uwa.

Obří paruku a stylové brýle Romanovi pořídil kamarád Aleš, který ho na oslavu doprovázel. „Manželka je s dětmi v Itálii, já jsem se musel vrátit dřív kvůli práci na Primě. Neměl jsem v plánu se nějak maskovat, ale můj kamarád vše nakoupil, a tak jsem musel. A docela si užívám, že mě na první pohled nikdo nepoznává,“ svěřil se Blesk.cz Roman.

To muzikálový Fantom Marian Vojtko nevydržel stesk po dlouhých vlasech, o které nedávno kvůli charitě přišel, a dorazil v černé hřívě. Hnědé kalhoty doplnil barevnou košilí a růžovými brýlemi se symboly svobody. Jeho kolegyně Michaela Gemrotová si na krk pověsila věnec z umělého konopí.

Modelka Veronika Kašáková s bratrem Karlem vypadali v pražském klubu One, jako kdyby vypadli z kultovního muzikálu Hair.

Fotogalerie
10 fotografií