Verešová s manželem dráždila v Řecku

Po skončení karlovarského festivalu, kde opět patřila k nejlépe oblečeným ženám, se Andrea s manželem Danielem Volopichem vypravila na jeden z řeckých ostrovů. V ultra krátkých kraťasech nebo minišatech na sebe právem strhávala pozornost. A tak Řekové aspoň na chvíli zapomněli na vleklou finanční krizi své země. 

Andrea opět provokovala minikraťásky.
Autor: facebook.com, instagram.com

Prachařová se v Chorvatsku vysmívá „vápence“ kuchaři Slaninovi

Do Chorvatska se vydala Agáta se synem Kryšpínem a přáteli. Do bronzova opálená  modelka si nemohla odpustit rýpnutí do kamaráda kuchaře Ondřeje Slaniny. „Potkala jsem hvězdu, bílou.“ Pravda, Ondřej není zrovna dozlatova vypečená slanina.

Agáta na pláži s kuchtíkem Ondřejem Slaninou
Autor: facebook.com, instagram.com

Mareš s novou kočkou na Santorini

Znají se pár týdnů, ale už spolu tráví dovolenou v luxusním hotelu na řeckém ostrově Santorini. Leoš svou novou partnerku Moniku Koblížkovou vyvezl nejdřív do Řecka, kde si užívali v místních tanečních klubech, posléze na modrobílý ostrov Santorini, který proslavil film Mamma Mia!

Leoš Mareš s novou partnerkou Monikou na Santorini
Autor: facebook.com, instagram.com

Ben Cristovao objevuje taje Japonska

Teprve třetí český muž, který se objevil na titulní straně magazínu Elle, Ben Cristovao cestuje po Japonsku. Svůj Instagram zásobuje fotkami z Tokia. „Na hotelu při úsvitu... Jeden z nejhezčích výhledů na Tokio a pro mě zatím nejvíc motivující pohled na svět,“ napsal ze země vycházejícího slunce. Ben navštívil i několik chrámů a vyfotil se s místními dívkami...

Ben Cristovao v Japonsku
Autor: facebook.com, instagram.com

Klára Doležalová ve svém druhém domově

Moderátorka zpravodajství na Primě Klára Doležalová je s rodinou v Chorvatsku, kde vlastní domek. Klára se po moři prohání na motorovém člunu. 

Moderátorka Klára Doležalová na jachtě v Chorvatsku
Autor: facebook.com