Google i Seznam.cz hlásí, že Lucie Gelemová (32) vévodí v uplynulém měsíci skokanům v osobnostech. Zájem o ni vzrostl nejvíce ze všech lidí v showbyznysu.

Gelemová, která teprve prvním rokem studuje malbu na soukromé škole, se tak jednou aférou se slavným muzikantem vyšvihla mezi zavedené malíře. „Její obrazy se prodávají za dvacet i třicet tisíc. Zájem o její dílo vzrostl ze dne na den,“ řekl Blesku jeden z galeristů.

Nevěra, která už skoro dva měsíce ničí Felixovu ženu Dádu, tak paradoxně jeho milence pomáhá nahoru. Pro srovnání – loni například patřila ke skokanům roku na obou uvedených serverech zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která spáchala sebevraždu.

„Více než politika se do popředí zájmu loni dostaly události týkající se známých osobností,“ uvedla manažerka Martina Joneková. To zřejmě mezi internetovými uživateli trvá i letos.

Za 30 tisíc se prodávají menší obrazy zavedených umělců, kteří jsou na trhu už desítky let. Mezi ně patří například Josef Velčovský (69), Tomáš Bím (68), Kristian Kodet (67) a Viktorie Chaloupková (62).

Slova, o která nejvíce vzrostl zájem v červnu 2015:

1. Lucie Gelemová

2. Copa America

3. Jurský svět

4. MERS

5. O2 Family

6. Ignis Brunensis

7. Dovolená v protektorátu

8. Akcie ČEZ aktuálně

9. Agario

10. Utubering

Fotogalerie
17 fotografií