Renata Langmannová (28)

Po sedmi letech vztahu zítra řekne ANO podnikateli Ondřeji Novotnému (37). „Potřebuji na sobotu odpoledne dvě hostesky (Brno a okolí) s autem,“ napsala modelka na sociální síť. Nenápadně tak dala najevo, že se bude vdávat na rodné Moravě. Na sobě bude mít šaty od dvorního návrháře Lukáše Lindnera. Zatímco nevěsta se loučila se svobodou s kamarádkami v limuzíně, ženich ji zapíjel na Slapech.


Markéta Jakšlová (30)

Zpěvačka si po 11letém soužití vzala přítele Jana (30). Poznali se už na střední uměleckoprůmyslové škole, svatbu měli v Dolní Malé Úpě. „Tohle místo jsme s Honzou objevili začátkem roku,“ prozradila Markéta, nyní již Plecháčová. Jejich velký den s nimi oslavovalo na 120 hostů, mezi nimiž pochopitelně nechyběla druhá půlka dua Verona Peter Fider (41). Zpívají spolu přece už 13 let a jsou jako bratr a sestra!

Ondřej Ruml (33)

Nikomu nic neřekli, odletěli na Kubu a tam si zpěvák v naprostém utajení odvedl k oltáři svou exotickou tanečnici Doris Martinez. Kubánskou svatbu si nemůže vynachválit. „Bylo to skoro jako tady, jen chlapy nemusel nikdo nutit do tance a bylo to celé takové roztančené,“ popsal svou veselku Ondra. „Jednou se tam možná přestěhujeme, nebo minimálně budeme žít na střídačku tady a tam,“ dodal.

Fotogalerie
7 fotografií