Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová má jasno. Dáda životní tornádo přežije, přerovná si priority a začne znovu od začátku, Felix svede boj s časem, aby zachránil, co se dá. A výtvarnice Lucie? Tu prý nic na světě neodradí od dosažení jejího vysněného cíle!

Na výstavě v Přerově visí i obraz Felixovy a Dádiny dcery Aničky (19). Lucie Gelemová ji namalovala, jak si představuje, že bude vypadat v roce 2035. „Považuju to za drzost. Ať laskavě vynechá mé děti,“ řekla rozčileně hned po vernisáži Patrasová. Dokonce prý cítí z podobizny i na dálku negativní energii.

Tornádo v životě Dády Patrasové (* 27. 4. 1956)

Už od roku 2012 se má učit být samostatnou a na ničem a nikom nezávislou ženou. Jejím životem se prohnalo tornádo a nezbývá, než přehodnotit priority a uspořádat od základu nový žebříček hodnot. Do podzimu 2016 by si měla vybudovat vlastní půdu pod nohama. Konec příštího roku jí přinese duševní i tělesnou svobodu.

Felix Slováček se chová nezodpovědně  (* 23. 5. 1943)

Již od roku 2006 jde od dospělého jednání k až dětskému vnímání a tím i k nezodpovědnému chování. Poslední dva roky má v hlavě zmatek a je snadno ovlivnitelný. Od letošních narozenin by si ale už měl začít uvědomovat důsledky svého jednání. Na procitnutí má dva roky. Čím dříve prohlédne, tím více si uchrání svou peněženku.

Lucie Gelemová hledá životní jistoty (* 31. 12. 1982)

Je to osobnost s vojenskými a hereckými sklony. Dokáže být jak vojínem, tak velícím generálem. Touží po pozornosti a ocenění. Má v hlavě do detailů promyšlený cíl i různé cesty, jak ho dosáhne. Od toho, co si předsevzala, ji nic neodradí. Od roku 2014 je zaměřená na jediné – zajistit si finanční, osobní, profesionální a vztahovou jistotu.

Fotogalerie
8 fotografií