„Už jsem s ním něco najezdila, dnes tady proběhlo takové slavnostní předání a oficiálně jsme stvrdili spolupráci s touto prestižní značkou. Tenhle vůz budu užívat půl roku a pak dostanu na vyzkoušení jiný model, kterým budu jezdit opět půl roku,“ vysvětlila Kuchařová.

Podle svých slov je spolehlivou a zodpovědnou řidičkou. Za celou dobu, co řídí, měla jen jeden karambol, který ale skončil bez větších následků. Co se ale týče oprav auta, má Kuchařová jasno. „Víte, dokážu vyhřebelcovat koně, vyčistím mu bez problémů i podkovy, ale u dopravního prostředku na kolech jsem vedle. A třeba výměnu kola na mně nechtějte. Když něco nastane, svěřím to odborníkům,“ s drobným děsem v očích řekla modelka, když nahlédla do motoru „svého“ jaguara.

Kdo by si ale myslel, že Kuchařová bude brázdit silnice v tomto luxusním voze a její přítel Ondřej Brzobohatý se za ní požene na svém skútru, ten se mýlí. „Ten skútr byl můj dárek Ondřejovi i mně. Já na něm jezdím s velkou chutí, je to romantické, a navíc v hustém městském provozu i výhodné. Všude jste na čas. A kdo z nás řídí? Někdy přítel, jindy já. Oba jsme se do té motorky tak trošku zbláznili, takže si jen málokdy odpočine,“ s úsměvem dodala Taťána Kuchařová.  

Fotogalerie
5 fotografií