Vendula se s Patrikem rozvedla před třemi roky. Od té doby se Auš s jejím synem, který mu říkal táto, neviděl. „Kuba nemá zájem a ani se na něj neptá. Byl moc malý na to, aby to v něm něco zanechalo,“ řekla Vendula v talk show Markéta dráždí celebrity.

Ale Patrik nezapomněl. Sem tam Kubovi něco dojemného napíše na svůj Facebook. Poslední výlev je starý den.

Kubíčku,

Dlouho jsem nenapsal, jak moc mi chybíš, možná proto že už je to tak dlouho a já nechci dráždit rány, které zůstaly. Jenže mám na srdci něco, co chci abys věděl, když si to třeba jednou přečteš. Nic se nezměnilo, jsem pořád, co jsem pro tebe byl, a když budeš chtít a potřebovat, tak já jsem tu pro tebe. Nebyl jsem možná nejlepší náhradní táta, ale miloval jsem tě a pořád miluju. Děti se neopouští a ty jsi pro mě synem a to už se nezmění. Píšu tady s přáním, abys toto mohl vědět a cítit. Já tě neopustil, ale nikdo mi nedal volbu jen. Mam tě rád a jsem tu pro tebe. Babička I crazy Tatele na tebe taky moc myslí. Tvůj Patrik

„Vůbec nevím, co psal, protože ho nemám v přátelích a hlavně mě to nezajímá,“ řekla Blesku Vendula, která si užívá pohodový vztah s Pepou.

Video
Video se připravuje ...

Vendula Svobodová: Svoboda, Auš, zajíc Pepa - kdo ji zklamal nejvíc? Blesk TV