Karel Gott s dcerou se zúčastnili přehlídky určené pro nadaci Slunce, která pomáhá lidem s autismem. Dominika byla na školení na vizážistku, ale sama předvedla, že s líčením má bohaté zkušenosti. Nalíčila totiž hned několik modelek.

Chci se živit jako kosmetička. Ve Finsku jsem přesně 15. února, tedy těsně před odletem do Prahy, dokončila kurz pro kosmetičky,“ řekla serveru Super.cz Dominika. „Líčení a make-up patří k práci kosmetičky, ale chtěla bych rozšířit svůj obor i o vizážistiku. Na kurzu jsem se cítila báječně a úplně mi to rozzářilo den,“ dodala.

Ve Finsku zanechala Dominika svého partnera, který trpí maniodepresivní psychózou. „Začínám nový život, jak profesní, tak soukromý. Ještě nemám ani vizitky. Po čtrnácti letech je to velká změna. Tatínek mi pomáhá, protože víceméně začínám od nuly, i když jsem samozřejmě měla nějaké úspory,“ pokračovala Dominika.

Na charitativní akci se Dominika i Karel svezli v luxusním Rolls-Roycu. Mistr se pak zapovídal s malířem Emiliem Fornielesem. Vždyť i on sám maluje. A jak že je na tom Dominika s láskou nyní? „Na to ještě nebyl čas, i když soukromý život je důležitý a jsem moc ráda, že jsem zpátky," uzavřela pro Super.cz

Fotogalerie
7 fotografií