Stále se nemůže srovnat s realitou, ve které žije. Jenže si neuvědomuje, že urážkou na adresu Čechů může naštvat nemalý počet svých fanoušků.  „České buranství ve smyslu vulgarity, šovinismu a celkové omezenosti a nezvědavosti na svět, to jsou věci, které špatně snáším,“ prohlásila otevřeně Emma v rozhovoru na Frekvenci 1.

S desítkami „buranů“ se Emma setká na charitativním bazaru, který už poněkolikáté pořádá. Tam společně s dalšími tvářemi českého showbyznysu prodává obnošené věci a boty. Češi si tyto věci za symbolické ceny kupují, čímž přispívají na nadaci Člověk v tísni a Nadace Nova.

Všichni mají v živé paměti její obnošené a špinavé zelené baleríny, které na podzim loňského roku poslala do aukce, jejíž výtěžek měl jít na pomoc dvěma ukrajinským chlapcům. Ti byli vážně zraněni v bojích na kyjevském Majdanu a zotavovali se v Česku. „Téma aukce byli strážní andělé, a jelikož jsem se to dozvěděla na poslední chvíli a neměla jsem už příležitost něco vyrobit, tak jsem darovala moje oblíbené balerínky,“ omlouvala tehdy svůj prohřešek moderátorka.

Fotogalerie
7 fotografií