Absolonová se hrdě chlubila svým rostoucím bříškem. Na začátek čtvrtého měsíce těhotenství je celkem velké, čehož si všímá i Horna. Ten od jejího pupíku nemůže oddálit ruce.

Zpěvačka jenom kvete. Těhotenství jí opravdu sluší. I když stále zpívá a hraje, dává na sebe větší pozor. „Nejsem už žádný zajíc, táhne mi pomalu čtyřicítka, rodinu chci, a tak si přeci jen dávám umírněného majzla,“ řekla Monika Absolonová. Se svým přítelem hokejistou byla premiérovou návštěvnicí komedie Smolíkovi.

Vzhledem ke svému požehnanému stavu byla Monika ráda, že představení bylo zábavné, a ne stresující. „Přiznávám, že kdybych dostala pozvání na představení nějakého nerváku nebo drsné podívané, určitě bych odmítla. To není můj šálek kávy. Ani v minulosti jsem podobné divadelní nebo filmové kousky nevyhledávala, teď, v mém stavu, to platí dvojnásob. Ráda lidi bavím a věřím, že budu až do listopadu, kdy mám porodit, a stejně ráda se bavit nechám. A tahle Smolíkovic rodina mě opravdu dnes dostala. Byla prostě parádní,“ uvedla spokojená zpěvačka.

Monika Absolonová se dala dohromady s hokejistou Tomášem Hornou v září loňského roku. Hokejista je stále ženatý a se svou manželkou má dcerku. Údajně chtěl se svojí ženou další dítě v srpnu loňského roku. Plány se ale změnily. Teď ho čeká s Absolonovou.

Fotogalerie
12 fotografií