Loni v červenci se Jana od Emanuela Ridiho odstěhovala a vrátila se z Elby do Prahy. „Ano, máme krizi. Jsem v Praze sama. Manu odjel se synem na Elbu,“ přiznala tehdy kuchařova žena.

Situace u nich doma se ovšem nezlepšila ani po roce. „Je to trochu něčím napráskaný, je to taková krize. Ta krize trvá už nějaký čas. Ale asi po tolika letech je to normální, jsme spolu osmnáct let,“ odpověděl Ridi v pořadu Prásk na otázku, zda stále žije se svou ženou.

Neshody v manželství si vysvětluje tím, že dnes mají lidé jiné priority než dříve a že chyby jsou na obou stranách. „Doufám ale, že to neskončí taky rozvodem,“ svěřil se kuchař, který narážel na ukončené manželství moderátorky pořadu Gábiny Partyšové s Josefem Koktou.

Se svým téměř devítiletým synem Giacomem však tráví veškerý volný čas, hlavně víkendy, jak se Blesk.cz pochlubil před pár dny.

Manželka Emanuela Ridiho Jana v roce 2010 onemocněla rakovinou prsu a musela podstoupit několik chemoterapií. Přišla o své krásné blond vlasy. Také má za sebou operaci, kdy jí lékaři vzali prso zasažené rakovinou a vymodelovali nové. Brala velmi silné hormony, kvůli kterým se jí často mění nálada.

Fotogalerie
5 fotografií