Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Největší, nepovedené, nepřiznané, žádné? 11 Češek, co si nechaly sáhnout na prsa

/
  • Celebritky s umělým poprsím
    14. května 2015 ● 13:49

    Všechny ženy chtějí vypadat co nejlépe. Některé si nechají odsát tuk ze zadku, jiné odřezat kus očních víček anebo své vnady vloží do rukou plastického chirurga. Které české celebrity nebyly samy se sebou spokojené a rozhodly se pro operaci prsních implantátů? 

  • 1.

    Ilona Csáková

    Zpěvačka Ilona Csáková (44) ve své době rozhodně patřila mezi výstřihovou elitu. Zpěvačka měla v oblibě kožené přiléhavé oblečky, které žádného muže nenechaly chladným. Dívat se jí do očí byla dřina. 

    Zatímco dřív řádila na koncertních pódiích nebo divočila na večírcích, dnes je z ní maminka na 100 % a své vnady vystavuje pouze výjimečně.

    Ilona Csáková
    Autor: Archiv Blesku

  • 2.

    Vlaďka Erbová

    Modelka Vlaďka Erbová (33) podstoupila už tři zákroky plastiky prsou a ten druhý byl pro ni zásadní: "První operace nedopadla dobře a druhá byla pro mě ta zásadní. Nyní jsem ale po druhém dítěti vyhodnotila, že k profesi, kterou se snažím dělat, je další zákrok potřeba," řekla Vlaďka. Třetí operací si nechala své vnady o kousíček zmenšit, aby se cítila co nejlépe.

    Vlaďka Erbová
    Autor: Mia Mirrelli

  • 3.

    Míša Nosková

    Zpěvačka Míša Nosková (32) dlouho snila o tom, že si nechá zvětšit svá malá prsa. Po tom, co radikálně zhubla, se konečně dočkala a operaci absolvovala. "Nebyla jsem nespokojená, ale spíš okolí mě k tomu dovedlo. Když mi začaly přicházet role sexy samic, definitivně jsem se rozhodla," uvedla Nosková.

    Míša Nosková
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Dominika Mesarošová

    Modelka a playmate Dominika Mesarošová (29) se může pyšnit hrudníkem číslo pět. Také je na něj náležitě hrdá, a kde může, tam ho vystavuje. I když je modelka štíhlá jako proutek a mohlo by se zdát, že ji prsa převáží, nikdy o zmenšení neuvažovala.

    Dominika Mesarošová
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Eliška Bučková

    Mistryní mlžení je modelka Eliška Bučková (25). Ta se k úpravě prsou nikdy veřejně nepřiznala. Všechny to ale bilo tolik do očí, že jejímu zatloukání nikdo neuvěřil. "Ta prsa jsou moje," řekla Blesk.cz před časem. Její vychrtlá postava však nenahrává tomu, že by měla pevné trojky sama od sebe.

    Eliška Bučková
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Táňa Makarenko

    Modelka Táňa Makarenko (25) nepatří v oblasti hrudníku mezi žádné troškaře. Ke své drobné postavě si nechala přišít obří implantáty.

    Táňa Makarenko
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Hanka Mašlíková

    Modelka a dnes už i moderátorka Hanka Mašlíková (32) se proslavila hlavně díky svým silikonům. Je však přesným příkladem toho, že velká prsa nejsou všechno. Její milostný život byl dlouho na bodu mrazu a stále nemohla najít toho pravého. Nyní se však zdá, že to prolomila. Už nějakou dobu totiž chodí s Andrém Reindersem, který je zápasníkem MMA.

    Hana Mašlíková
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Julie Zugarová

    Julie Zugarová (28) je finalistka České Miss 2009, a i když titul nevyhrála, drží si prvenství ve velikosti umělého poprsí. Julie má totiž gigantické implantáty, které směle vystavuje, kde může. Její prsa dosahují velikosti šest!

    Julie Zugarová
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Martina Pártlová

    Plastiku si nechala udělat také zpěvačka Martina Pártlová (35). "S ňadry jsem maximálně spokojená, nemůžu se na ně vynadívat. Nešlo mi o zvětšení, ale o estetické vylepšení," svěřila Blesku. Jako jedné z mála nešlo tedy o vytunění partií, ale o to, aby se cítila lépe: "Myslím si, že by se nikdo neměl pozastavovat nad tím, že ženy chtějí pomocí plastik vypadat lépe. Říkám, že by se to mělo společensky zlegalizovat," smála se Martina.

    Martina Pártlová
    Autor: Profimedia

     

  • 10.

    Lucie Hadašová

    Lucie Hadašová (28) si nechala poprsí zvětšit hned, jak vyhrála titul České Miss 2007. První operace se však vůbec nepovedla. Nechala si voperovat implantáty ve tvaru kapek a vůbec jí nesedly. Vyslechla si vlnu kritiky a rozhodla se jít na druhou operaci, která jí tvar prsou napravila.

    Lucie Hadašová
    Autor: Profimedia

     

  • 11.

    Agáta Hanychová

    U modelky Agáty Hanychové (30) se stále čeká, jestli do plastické operace půjde, nebo ne. Prozatím jí stačí srolovat si do podprdy pár ponožek. Uvidíme, jak dlouho jí to ještě vydrží.

    Agáta Hanychová
    Autor: Profimedia

Témata

prsa SILIKONY

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 18

suov: Fuj, to jsou ale ohavy,,,,

(14. 05. 2015 19:12)

datelobecny: Vypadá jak transka.

(14. 05. 2015 19:07)

sores: Silikonovej hnus všech hnusůůůůů,brrrr. Chlubí se cizím peřím. Jak typické!

(14. 05. 2015 17:31)

salto: Že si nechaly šáhnout na kozy - budiž, teď se těším na článek o těch co si nechaly šáhnout na chomáč, či co jim z toho zbylo

(14. 05. 2015 16:57)

ivoadler: Obdivovat umělý kozy mi připadá stejný jako obdivovat maketu nějakýho kapitálního pstruha nebo něco podobnýho. Ale ty holky neodsuzuju. Co se dá dělat, když k nějaký profesi ty kozy prostě patří. Jediné řešení je nechat si je udělat umělý. Nám mužům s naší mužnou chloubou nikdo nepomůže. Nebo snad ano?

(14. 05. 2015 16:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy