"Chci potvrdit, že jsme se s Petrou Faltýnovou definitivně rozešli. Je to společné rozhodnutí. Žádné výčitky. Přeji jí hodně štěstí. Je konec." "Petro, je Konec!" "Ano, potvrzuji, že jsme se rozešli." Tak tohle je pár výkřiků, které uvedl Mareš na sociální síti Instagram.

Ale dlouho mu odloučení od jeho femme fatale netrvalo, jako zbídačený pes přilezl, odprosil a opět veřejně ohlásil, že jeho srdce patří jediné ženě, a to Petře. Modelka mlčí, dál si žije svůj rockový život, jak lascivní společnice z nočního klubu svádí ženy, muže a Leo trpí jak feťák, kterému před jeho očima sypete poslední dávku do toalety. Už tolikrát musel přihlížet jejímu veřejnému dovádění, ale vždy to přejde, zahrne ji obřími pugéty růží a vyzná jí lásku.

Každý normální člověk, který nemá hlavu v oblacích a na nose růžové brýle, si řekne, proboha proč? Vždyť má a může mít téměř vše. Peníze, slávu, auta, ženy... Ano, může mít téměř vše, ale nemá to nejdůležitější - PETRU. To je zřejmě první žena, která mu dokáže slušně zatopit, a když už má dost jeho dětinského chování, sbalí si kufry a odletí do Miami, kde má svého miliardáře. A Mareš? Nic, čeká, až se jeho panenka vydovádí a skočí mu do postele, kde mu předvede to, proč jí muži zbožňují.

Jak se říká, kdo chce kam, pomozme mu tam!

Fotogalerie
8 fotografií